Evelyn van der Burgh (links) en Eveline van der Grinten


Eveline van der Grinten
(1961) is getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons.
Opgeleid tot pedagoog heeft ze in haar werk altijd gezocht naar de verbinding met de mensen om zich heen. Ze heeft met kinderen gewerkt, met volwassenen en ook met ouderen. Ze heeft trainingen gegeven, mensen gecoacht en heeft lang in de HR gezeten. Ook is ze mantelzorger. Samen met en voor anderen aan de slag zijn, is waar haar hart naar uitgaat. In dit verlangen past perfect de functie van coördinator van het Bijna Thuis Huis Nuenen.
Samen met Evelyn en een groot aantal vrijwilligers zal ze steeds haar best doen het Bijna Thuis Huis tot een plek te maken waar gasten én hun familie zich thuis voelen, waar de tijd nog even stil mag staan en in alle rust het leven geleefd kan worden. Eveline neemt ervaring uit haar werk en leven mee om een liefdevolle sfeer te creëren waarin voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en waarin iedereen zich op zijn plaats voelt.

Evelyn van der Burgh (1959) is moeder van 3 volwassen kinderen.
Zij is opgeleid tot logopediste/akoepediste en heeft ruim 25 jaar werkervaring in het ziekenhuis, de revalidatiezorg, haar eigen logopediepraktijk en het onderwijs. In haar meest recente baan begeleidde zij middelbare scholieren met complexe leerproblematiek.
Kenmerkend voor Evelyn zijn haar empathie, enthousiasme en betrokkenheid. Ze werkt vanuit verbinding en met hart voor de mens. Deze eigenschappen zet ze bij BTH Latesteyn in om een beschermde en veilige omgeving te scheppen waarin waardigheid en respect belangrijk zijn.
Evelyn zet zich samen met mede- coördinator Eveline en de bijzondere groep vrijwilligers in voor persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg in een warm huis waarin iedereen zich welkom en thuis voelt.

Facebook