Eveline van der Grinten (links) en Kiki van Luttervelt


Eveline van der Grinten
(1961) is getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons.
Opgeleid tot pedagoog heeft ze in haar werk altijd gezocht naar de verbinding met de mensen om zich heen. Ze heeft met kinderen gewerkt, met volwassenen en ook met ouderen. Ze heeft trainingen gegeven, mensen gecoacht en heeft lang in de HR gezeten. Ook is ze mantelzorger. Samen met en voor anderen aan de slag zijn, is waar haar hart naar uitgaat. In dit verlangen past perfect de functie van coördinator van het Bijna Thuis Huis Nuenen.
Samen met Kiki en een groot aantal vrijwilligers zal ze steeds haar best doen het Bijna Thuis Huis tot een plek te maken waar gasten én hun familie zich thuis voelen, waar de tijd nog even stil mag staan en in alle rust het leven geleefd kan worden.
Eveline neemt ervaring uit haar werk en leven mee om een liefdevolle sfeer te creëren waarin voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en waarin iedereen zich op zijn plaats voelt.

 Kiki van Luttervelt (1955) is getrouwd en heeft 3 volwassen dochters.
Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt bij een psychologenpraktijk als hoofd algemene zaken heeft zij zich nu met hart en ziel als coördinator verbonden aan Bijna Thuis Huis Nuenen ‘Latesteyn’. Hier kan zij haar kwaliteiten ten volle benutten en komt haar empathisch vermogen en het met mededogen, belangstelling en nieuwsgierigheid benaderen van de mens zonder te oordelen of te veroordelen, goed van pas.
Deze eigenschappen neemt ze mee naar Latesteyn, de gast krijgt een warme, veilige omgeving en de vrijwilliger wordt gezien, gehoord en gewaardeerd.
Kiki maakt het huis tot een warme plek waar iedereen zich thuis en welkom voelt.

Facebook